Családépítő klub

Családépítő klub

Minden hónap első vasárnap délutánján várjuk családos klubunkba azokat, akik tenni szeretnének családjukért, szeretteikért.
Mi is az a Családépítő Klub?
Egy évtizede foglalkozunk fiatalokkal és gyerekekkel a KIFI keretein belül. Munkánk során azt tapasztaltuk, hogy egyre nehezebb feladat gyermeket nevelni, családot fenntartani, házastársunkkal jó kapcsolatot megtartani.
Nagyon sokszor pusztán már azzal is segíteni tudunk, ha meghallgatjuk a másikat. Egy jó beszélgetés által végig gondolhatjuk az adott helyzetet és egy újabb szempont könnyebben rámutathat a megoldásra, vagy éppen a következő lépésre. Ezért gyűlünk össze havonta.
A célunk egy olyan közösség építése, amely lehetőséget ad a családokban felmerülő kérdések, problémák felszínre hozására. Egymás személyes tapasztalatai mellett nélkülözhetetlennek tartjuk, hogy megkeressük, hogy a Biblia, Isten milyen útmutatást kínál a keresztyén hit megélésére a családban.
Alkalmaink rendszerint egy-egy pohár teával és egy szelet finom süteménnyel kezdődnek. Ez már jó alapot teremt a felnőttek beszélgetésének. (A beszélgetés alatt a gyerekek mellettünk játszanak) Ha pedig már mindenki kifogyott a szuszból, magunk mellé vesszük a kicsiket, és közösen alkotunk valamit: legyen az memóriajáték, gesztenye-koszorú, ablakdísz, stb.
Rendszeres résztvevők között vannak kisgyerekes szülők, gyakorló nagymamák. Természetesen mindenki magával hozza csemetéit, hiszen mellettünk a helyük. Számukra is öröm, hogy egyrészt játszanak, másrészt a szüleikkel együtt lehetnek, közösen készítenek valamit.
Alkalmaink ingyenesek. Ez azért lehetséges, mert a finomságokat és a kézműves alapanyagokat mi, a résztvevők hozzuk magunkkal előzetes egyeztetés alapján.
Szeretettel várunk mindenkit, aki beszélgetésre, közösségre vágyik, legyen az egyedülálló, vagy családos, szülő vagy nagyszülő!
Juhász Julika, Boldizsár Attila és Boldizsár-Dobisz Zsuzsi

Hírek

Adventi Családi Játszóház

Adventi Családi Játszóház

Ajándékozzuk meg gyermekeinket egy közösen eltöltött, örömmel teli délutánnal!

Szeretettel várjuk a családokat kisebb és nagyobb gyerekekeikkel. Minden korosztály számára készülünk játékkal, kézművességgel. Nem maradhat el az ádventi történet sem.  

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A belépés ingyenes.

KIFI Karácsony

December 20-án vasárnap délután Karácsonyi Ünnepségünkre hívunk mindenkit

Helyszín: Penci Baptista Gyülekezet közösségi terme

Program:

  • Karácsonyi ünnepi gondolatok
  • Családi vetélkedő
  • Gyerekek és fiatalok Karácsonyi előadása
  • Sütizés :) - szívesen fogadunk mindenkitől egy tányérka süteményt, amit beszélgetés közben közösen elfogyasztunk
  • Cipősdoboz adomány - Minden gyerek ajándékot kap!

 

Kérjük támogassa munkánkat adója 1 % -val

Kérjük támogassa munkánkat adója 1 %-val. Önnek ez semmibe nem kerül, a rászorulóknak mégis sokat segíthet ezzel. A beérkező összeget a rászoruló gyerekek táborozására használjuk föl.

A mellékletben letölthető "1 % rendelkező nyilatkozat" a KIFI adószámával már ki van kitöltve.

Adószámunk: 18720662-1-13