Magunkról

Egyre nehezebb a fiatalok helyzete. Sokan úgy érzik, hogy "otthon nem értenek meg, anyám, apám teljesen elmaradott, fogalmuk sincs a mai világról, csak mondják a magukét"...

Ki érti meg őket? Ki áll melléjük életük legnehezebb és egyben legfogékonyabb szakaszában?

A KIFI minden fiatal számára segítséget szeretne nyújtani.

Mottónk: " hogy senki ne legyen egyedül"

Ma már sok általános iskolásnak az a téveszméje, hogy az alkohol, a drog, a cigaretta, a házasság előtti nemi élet, a modern kor természetes velejárója. A Biblia teljesen mást tanít, és mi, akik hiszünk a Biblia idejét nem múló igazságában, szeretnénk fiataljaink segítségére lenni abban, hogy példamutatással, valamint más fiatalokkal, akik szintén nem a mai kor szerinti életet akarják élni, egymást segítve éljük a keresztyén életet.

Mindenkinek van szabadideje, a kérdés csak az, hogy mire használja föl, hogy hogyan tölti el ezt az időt. Szeretnénk kirándulni, vadregényes nyári sátortáborozásokat szervezni, sport-, és játéknapokat tartani, ahol nem (csak) az élsportolókra számítunk. Szeretnénk segítséget adni abban is, hogy megtalálja mindenki Istenhez az utat: Jézus Krisztust. Iránymutatást szeretnénk adni, hogy a mindennapi életükben hasznosítani tudják a Jézus Krisztusban kapott új élet áldását.

  • Szeretnéd a szabadidődet keresztyénekkel, jó társaságban eltölteni?
  • Szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, ahonnan senki sem lóg ki?
  • Szeretnéd, ha egy évben nem csak egyszer találkoznál azokkal, akikkel jól érezted magad egy nyári táborban?

Ezekhez kínál segítséget a KIFI, a Keresztyén Fiatalok Társasága Egyesület