Szeretetszolgálat

szeretet

Szeretnénk hagyományaikhoz ragaszkodva ruhaosztásokat tartani a szükségben élőknek. Kézműves termékeket készítünk, hogy a felajánlásokból befolyt összegekből tűzifát vegyünk rászorulóknak. Tartós élelmiszert gyűjtünk, hogy a nélkülözőknek továbbadhassuk.
Ha fontosnak tartja ezt, kérjük, támogassa Szeretetszolgálatunkat.
Mindenfajta tárgyi adományt, tartós élelmiszert szeretettel fogadunk.
 

Hírek

Segélyszállítmány Erdélyi mélyszegénységben élők számára

2017. november 25-26 között segélyszállítmányt viszünk Erdélybe, a Székelyföldön lévő Betfalva környékén élő nyomorgók számára.

A szállítást utánfutós furgonnal végezzük.

Az ottani nyomortelepen élők nem rendelkeznek vezetékes vízzel, árammal. Nincsenek megfelelően szigetelt házaik. Ruházatuk nem megfelelő a kemény hideg átvészelésére. Élelmiszerből is szükséget szenvednek.

Mintegy 70 gyerek él ott szánalmas körülmények között, családtagjaikkal együtt.

Élelmiszer adomány

         

A Keresztyén Fiatalok Társasága Egyesület a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel történő együttműködésében arra törekszünk, hogy a Magyarországon felhalmozott élelmiszerfelesleget eljuttassuk a rászorulókhoz.

 

Szeretnénk, Pencen és környékén a valóban rászorulókhoz eljuttatni az élelmiszer adományokat, ezért a jövőben rendszeresen tervezünk élelmiszerosztásokat.

 

A rászorultság bejelentése, további információ:

 

Kérjük támogassa munkánkat adója 1 % -val

Kérjük támogassa munkánkat adója 1 %-val. Önnek ez semmibe nem kerül, a rászorulóknak mégis sokat segíthet ezzel. A beérkező összeget a rászoruló gyerekek táborozására használjuk föl.

A mellékletben letölthető "1 % rendelkező nyilatkozat" a KIFI adószámával már ki van kitöltve.

Adószámunk: 18720662-1-13

Karácsonyi ajándékosztás

A Karácsony köztudottan a szeretet ünnepe. Elsősorban Isten szeretetét ünnepeljük ezen az ünnepen, hiszen arra emlékezünk, hogy Isten a saját Fiát ajándékozta az emberiségnek. Jézus Krisztus értünk jött el a Földre, hogy helyettünk haljon meg, hogy ezáltal mi a Mennybe kerülhessünk. Köszönjük Neken Megváltó!

Isten szeretére válaszul szeretnénk mi is segíteni Karácsony ünnepén embertársainkon.

Nagy örömünkre idén karácsonykor is folytathattuk korábban bevett gyakorlatunkat, hogy adománnyal, ajándékokkal kedveskedünk a környezetünkben élőknek