Ukrajnai misszió

 Fontosnak tartjuk a Biblia parancsát a rászorulók megsegítésére. Ezért erőnkhöz mérten segítjük az ukrajnai menekülteket, mind a Magyarorságra érkezetteket, mind az Ukrajnában maradt, belső menekülteket. 

Élelmiszeradományt viszünk számukra, használt, de jó minőségi ruhát juttatunk el hozzájuk. Támogatást nyújtunk azok számára, akik befogadtak menekülteket, élelmiszer alapanyaggal, vagy akár konyhafelszereléssel, egyéb eszközökkel.

A mások által gyűjtött adományokat dokumentáltan, személyesen juttatjuk el közvetlenül a rászorulókhoz. 

Minden utunkon személyes kapcsolatokat építünk a menekültekkel, rászorulókkal. Nem csupán leszállítjuk az adományokat, hanem beszélgetéssel, lelkigondozással, tanácsadással próbáljuk enyhíteni a lelki terheket is. 

Terveink szerint hetente egy mikrobusznyi adományt szeretnénk eljuttatni a szükségben lévők számára. Jelenleg az élelmiszerre van a legnagyobb szükség, de viszünk higiéniai termékeket, gyerekruhákat is. 

Szivesen fogadunk minden felajánlást:

  •  pénz adományt, amiből élelmiszert veszünk
  •  tartós élelmiszert
  •  tisztálkodási szereket
  •  mosószert
  •  korlátozott mennyiségben gyerekruhát 

a KIFI Egyesület bankszámlaszáma, ahol fogadjuk a pénzadományokat:

K&H Bank Váci Fiók: 10401103-50504850-53561007 

Súly: 
-5

Hírek

Augusztus 16-i segélyszállítmány

 Isten kegyelméből újabb segélyszállítmányt vihettünk Ukrajnába.

Ahogy lenni szokott, most is volt némi kalamajka a határon. Az a természetes, hogy semmi nem úgy történik, ahogy várnánk, ahogy a legutóbbi úton volt. Ilyenkor van szükség az önuralomra, türelemre, hogy a néhány órás procedúra ne zökkentsen ki misszionáriusi nyugalmamból.

Áttörés Tábor

Áttörés Tábor

Avagy gyerektábor a rakéták árnyékában.

Ez az első gyerektábor Beregszászon. Pontosabban a roma telepen. Áttörés. Ez a tábor neve, és valóban áttörés történt. Kitörés a romák helyzetéből, áttörés a bűnökből Isten felé.
De először is nézzük a helyszínt.

Képek az Ukrajnai misszió életéből

Ételosztás

 Ukrajnai missziónk keretében megközelitőleg 10 naponta segélyszállítmányt viszünk Kárpátaljára.

A feladat nem itt kezdődik, és ezzel nem ér véget. Múltkori írásomban beszámoltam az előkészületekről és a kijuttatás rejtelmeiről. Most a folytatásról néhány szót:

2022. 06. 15 missziós út

 Újabb létfontosságú szállítmány jutott célba ezen a napon.

Ahogy telnek a háború napjai, egyre kevésbé látszik, mi lesz mindennek a vége. Hová fog jutni ez a konfliktus? Mi lesz a világ éhezőivel? Az energiaválsággal? Meddig fognak még naponta százak meghalni teljesen értelmetlenül? Újabban néhány média elkezdte híresztelni, hogy jön a harmadik világháború. Borzalmak, rettegés, kilátástalanság. Az emberiség nem okul a történelemből. A sátán mindig talál olyan embert, akinek beköltözik a szívébe, és a mérhetetlen gonoszságot és szenvedést véghezviszi.

2022. 05. 31 missziós út

 Újabb 2 tonna segélyszállítmány ért célba támogatók jóvoltából

Egy újabb missziós út, újabb öröm a szállítmány leszállításánál.

Nagy örömünkre Melinda többször is becsatlakozott az adományok szállításánál egy másik mikróbusszal. Nagy segítség volt egy másik autó, amit jól meg lehet pakolni, de még nagyobb segítség volt a lelki - szellemi áldás, amit személyében kaptunk.